Lederherstel interieur Assen, beschermen van leer, Alcantara

Leder, leer en alcantara herstel

Leer, leder en alcantara

 Leer, leder en alcantara herstel is een onderdeel van de conditionering van je auto. De Detailer is gecertificeerd en gespecialiseerd in het herstellen van leder. Denk hierbij aan het stuurwiel, dashboard, inleg van deurlijsten of de bekleding. Naast het reinigen en beschermen van je lederen interieur bieden wij ook leder reparatie en lederherstel aan. Veel voorkomende schade's zijn o.a: instapschade, brandgaatjes, hand en deurgrepen, kale en versleten sturen, krassen en scheurtjes door gebruik en kleurvervaging. De ontstane craquelé en of scheurtjes kunnen wij vullen en herstellen. Wij plakken of lijmen eerst de scheurtjes, daarna wordt het volledige object geschuurd, vervolgens wordt het opnieuw gesporten in de orginele kleur van de lederen onderdelen, en is het object weer als nieuw!

Een lederen interieur oogt heel chic, en is een mooie toevoeging aan het interieur van uw auto. Wat heel veel mensen denken, is dat leer makkelijk schoon te houden is. Dat is niet helemaal waar. Met een doekje haalt u een vlek zo uit uw lederen bekleding, echter blijft er altijd residu achter in de structuur en de poriën van het leder. Leder is gemaakt van een huid en dient daarom goed verzorgd te worden. De Detailer kan de schade zo min mogelijk zichtbaar laten blijken.

Het advies is daarom om het leder en alcantara te verzorgen met onze leathercare producten, dat zijn waxen, sealant of coatings die het behoud van uw lederen interieur verzorgen. Een wax is een verzorgend product dat het leder weer soepel maakt. Een sealant of coating zorgt voor een langdurige bescherming waarbij het leer een soort van impregneerlaag krijgt.

Vraag ons naar de mogelijkheden om uw interieur er weer als nieuw uit te laten zien. 

 

Lederherstel interieur Assen

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel