Autoruit krassen Assen, beschadigingen, glas, raam

Glas schuren en polijsten

Autoraam herstellen.

Heeft uw beschadigingen in een raam van uw auto, aan de voor-, achter- of zijruit? Wanneer er beschadigingen op de ramen ontstaan, omdat er steentjes tussen de ruitenwissers of raamrubbers zijn gekomen, is vervanging van uw raam niet altijd noodzakelijk. Ook horen wij vaak dat er met een slechte of kapotte ruitenkrabber gewerkt wordt, ook pinpassen of cd - hoesjes zijn vaak schademakers. Een autoruit is behoorlijk krasgevoelig met harde materialen, helemaal in combinatie met vervuiling op de auto. Als de krassen oppervlakkig zijn dan kunnen wij dit vaak herstellen door middel van schuren en terug polijsten. Beschadigingen zijn niet mooi, maar zijn ook gevaarlijk. Het zorgt voor minder zicht. Minder zicht in combinatie met een laagstaand zon kan gevaarlijk zijn. In dat geval kan herstellen door polijsten een goede oplossing zijn. 

Of je de beschadigingen makkelijk van de autoruiten krijgt is afhankelijk van een aantal factoren. Het begint bij de kennis van het glas, en welke ramen er gedaan moeten worden. Een voorruit is minder hard glas dan een achteruit. Hoever moet je polijsten en wat is de kwaliteit van de ruit. Over het algemeen zijn krassen van wat nieuwe ruiten gemakkelijker te verwijderen dan bij oude ruiten. Hoe ouder het glas, hoe moeilijker de krassen te verwijderen zijn, dit komt omdat er ook veel vaste vervuiling in de oude krassen zitten. Daarom is het altijd heel erg belangrijk bij oude ruiten, om de ramen goed te wassen voordat wij kunnen bepalen of wij het glas kunnen schuren. Wij kunnen na het wassen van het voertuig goed beoordelen of het ruit te herstellen is.

Ook vervelende krassen en / of beschadigingen in uw autoruiten, vraag vrijblijvend wat voor u de kosten zijn om ze bij de Detailer te laten herstellen. 

Autoruit krassen Assen

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel