de Detailer Nederland Assen, Leon Meijer, Berrie Burgler,

Wie zijn wij

Ons bedrijf de Detailer in Assen

De Detailer Nederland erkent de belangrijke rol die auto's spelen in ons dagelijks leven, van het pendelen naar het werk tot het vervoeren van onze kinderen. Voor velen is de auto een statussymbool dat trots op de oprit wordt geparkeerd en dat met plezier aan de hele buurt wordt getoond. Echter, door ons drukke bestaan is het wassen en onderhouden van de auto vaak een taak die erbij inschiet. Om deze reden bieden wij verschillende abonnementsvormen aan, inclusief een handige haal- en brengservice, waarmee we uw auto van huis of werk halen en deze weer glimmend en schoon bij u thuis afleveren.

Bij de Detailer hebben we niet alleen affiniteit met het reinigen van auto's, maar ook met het beschermen ervan. Door middel van de cursussen die wij volgen bij onze leveranciers, zijn wij deskundigen geworden op het gebied van de cosmetische aspecten van autoreiniging, in het bijzonder het beschermen van uw voertuig. Ons team raakt enthousiast van het terugbrengen van auto's naar de staat waarin ze verkeerden toen ze net uit de showroom rolden. Wij kunnen dit bereiken door middel van een coatingbehandeling, waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet.

Of u nu uw eigen auto, bedrijfswagen, leaseauto of een compleet wagenpark wilt laten reinigen en beschermen, de Detailer Nederland is er voor u.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en uitleg over onze diensten.

 

De Detailer Nederland
De Detailer Nederland

Leon Meijer

Met gepaste trots stel ik mijzelf voor, Leon Meijer, mede-eigenaar van de Detailer Nederland.

Mijn liefde voor auto's en de techniek daarachter heeft mij vijf jaar geleden geleid naar een opleiding tot autotechnicus aan het TT instituut te Assen. Tijdens mijn werkervaring als autotechnicus ontdekte ik echter al snel dat mijn hart lag bij de cosmetische kant van auto's. Mijn interesse werd een passie en dit is duidelijk terug te zien in het resultaat van mijn werk.

Het was altijd mijn droom om een eigen zaak te openen en in 2020 heb ik deze droom kunnen waarmaken.

 

Bij de Detailer Nederland staan wij voor vakmanschap en perfectie.

Om deze waarden te kunnen waarborgen hebben wij ons team samengesteld uit gecertificeerd personeel. Vanaf de start van mijn eerste zaak heb ik alle mogelijke cursussen gevolgd op het gebied van detailen, om zo mijn kennis te vergroten en een nog mooier en beter eindresultaat te kunnen leveren. Het gaat bij ons om de details en we willen dit graag aan onze klanten laten zien en ervaren. Om dit te kunnen blijven doen, volgen wij jaarlijks alle nieuwe ontwikkelingen en cursussen op het gebied van detailen. Wij gaan mee met de tijd en blijven innoveren, zodat wij onze klanten altijd het beste kunnen bieden.

 

Ik ga graag de schone samenwerking met u aan...

 

Berrie Burgler

Beste lezer van onze mooie website, bedankt voor uw interesse in de Detailer Nederland. 

Mijn naam is Berrie Burgler, en ben sinds 2022 mede-eigenaar en oprichter van Detailer Nederland, en ben een gepassioneerde ondernemer met een diepgewortelde liefde voor auto's. Ik ben altijd al een perfectionist geweest en ik geloof dat deze eigenschap mij heeft geholpen om van de Detailer Nederland een succesvol bedrijf te maken.

Met veel trots en genoegen kan ik vertellen dat ik een rijke schat aan ervaring heb vergaard in de commerciële sector. Mijn carrière als commercieel directeur in de bouwsector heeft mij van onschatbare waarde inzichten voorzien, welke ik succesvol wil toepassen in deze mooie onderneming. Gedurende mijn loopbaan ben ik altijd al een eigenzinnig persoon geweest die zich niet laat tegenhouden door de gevestigde normen. Juist deze eigenschap heeft mij geholpen om innovatieve ideeën en vernieuwende benaderingen te ontwikkelen, wat heeft geresulteerd in de oprichting van de Detailer Nederland.

Als eigenaar van Detailer Nederland, streef ik ernaar om de beste service te bieden aan mijn klanten en om de hoogste kwaliteit van werk te leveren. Ik ben altijd op zoek naar manieren om te innoveren en te verbeteren, en ik neem mijn werk en verantwoordelijkheden serieus.

Ik ben erg trots op wat de Detailer Nederland is geworden en ik kijk ernaar uit om ons bedrijf verder te laten groeien en onze klanten te blijven voorzien van de beste autoverzorgingsdiensten.

Hopend op een schone samenwerking en graag tot ziens...

 

 

 

 

De Detailer Nederland

Werkzaamheden

Naast auto’s richten wij ons ook op motoren, campers, caravans en boten. Wij kunnen uw juweeltje weer in topstaat brengen!
Hierin wil ik u graag van dienst zijn en kijk ik uit naar een schone samenwerking…

Bekijk werkzaamheden
Contact
Webshop laten maken door Dotsimpel