Stoomreinigen in Assen | De beste service bij De Detailer

Stoomreinigen

Stoomextractiereiniging

Stoomreinigen is een effectieve manier om nare geurtjes en hardnekkige vlekken uit auto's te verwijderen. De hitte van de stoom doodt 90% van de bacteriën en neutraliseert geuren. Onze stoomextractiereinigers van Nilfisk en TCE 50 worden gebruikt om alle bacteriën, schimmels en vlekken uit de bekleding van auto's te verwijderen, inclusief braaksel, urine, ontlasting, huisdieren, koffie/thee, huidschilfers en transpiratie. De voordelen van deze methode zijn onder meer dat het zonder toevoeging van reinigingsmiddelen en/of chemicaliën werkt, hoeken, kieren en randen die met de hand niet bereikt kunnen worden, gereinigd kunnen worden en het is efficiënt, minder arbeidsintensief en zeer hygiënisch.

Ozonreiniging

Ozonreiniging is een methode waarbij ozon (O3) wordt gegenereerd door onze TCE ozosany 3,5 ozongenerator in de auto te plaatsen terwijl de airconditioning of ventilator aanstaat en de motor draait. De ozon neutraliseert alle geurtjes in de auto en heeft een sterk desinfecterend vermogen. Onaangename geuren in auto's kunnen vele oorzaken hebben, zoals bacteriën, sigarettenrook, schimmels en gemorste levensmiddelen. Met een ozonbehandeling worden deze geuren verwijderd en wordt het luchtcirculatiesysteem van de auto gereinigd en gedesinfecteerd. Dit is vooral handig voor mensen met COPD, Hooikoorts, Astma of Bronchitis die overgevoelig zijn voor huismijt, schimmels en bacteriën. Ook voor een rijders wissel van een bedrijfswagen, leaseauto, vrachtwagen of occassions raden wij het aan om een volledige reininging te doen, dit is wel zo hygiënisch omdat u nooit weet hoe iemand anders het voertuig heeft gebruikt. 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw auto, bel ons voor een afspraak of stuur een bericht via ons contactformulier

 
 
 

 

Stoomreinigen in Assen

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel