Beschermen auto Assen, de Detailer Nederland, Cardetailing

Coating

Bescherm de lak van uw auto

Auto coating is een dunne laag die over uw lak wordt aangebracht. Een coating biedt enige bescherming tegen het ontstaan van krasjes, oftwel swirls, die ontstaan door het gebruik van de auto. Uw autolak is kwetsbaar door langdurige blootstelling van verschillende elementen. Denk hierbij aan:  UV zonlicht, weerserosie, pekel, zure regen, industriestof, vogeluitwerpselen, boomhars en saharazand. Na langdurige blootstelling van deze elementen droogt uw lak vroeg of laat uit. Dit uit zich in minuscule breukjes of imperfecties in de lak waardoor deze zijn originele glans verliest. Door uw auto te coaten profiteerd u van vele voordelen. Door de vuilafstotende werking van de coating, wat u wassen scheelt, blijft uw auto langer en sneller schoon.

Ceramic coatings

Ceramic coating is een keramische coating die de beste bescherming biedt aan de lak van uw auto. Het zorgt voor een krasvrije auto en een zeer langurig en zeer diepe glans van de laklaag. De ceramic coatings van #Labocosmetica beschermt de laklaag van de auto in de eerste plaats tegen Uv- stralingen. Daarnaast beschermt deze coating tegen oppervlakkige krasjes en is hij waterafstotend (hydrofobisch). Kies je voor Ceramic coatings dan bescherm jij de laklaag in elk geval op de best denkbare wijze. De lak van de auto krijgt een enorm diepe glans en ook de kleurintenstiteit krijgt een boost. De levensduur van de lak van de auto verleng je door het aanbrengen van deze coating zoals een auto ook langer een bepaalde waarde houdt.

 

Voorbereiding

Voordat er een coating geappliceerd kan worden dient het lakwerk van uw auto zorgvuldig door professionals voorbereid te worden. De auto moet eerst worden schoongemaakt en ontdaan worden van vet en vuil. De oneffenheden zoals steenslag, waskrassen, sleutelkrassen, ingebrande vogeluitwerpselen worden verwijderd. Dit gebeurt bij ons door gecertificeerd personeel die met liefde en passie voor het vak aan het werk zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een verbluffend eindresultaat. 

Service

De Ceramic coating biedt bescherming van tenminste 24 maanden, dit kan oplopen tot 72 maanden. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. In welke conditie bevindt de auto zich, hoeveel kilometer rijdt u en de blootstelling aan de elementen. Daarnaast is het van belang om de coating te onderhouden om de maximale levensduur te kunnen behalen. Gelukkig bieden wij verschillende abonnementen aan, u hoeft dan niet meer te denken aan het onderhoud. Wij halen uw auto op, maken hem schoon volgens de onderhoudsrichtlijnen en brengen de auto weer netjes en schoon terug!

Wax/sealant

Een wax of sealant zijn beide beschermend voor de autolak met een gemiddelde standhouding van drie maanden.

Een wax is gebaseerd op een gecontroleerd dun laagje was tussen het vuil en de lak. Meestal wordt bij een wax bijvoorbeeld bijenwas, carnaubawas of montaanwas gebruikt, gemengd met oliën om het aanbrengen makkelijker te maken.

Een sealant komt daarentegen in een vloeibare vorm met polymeren, en vormt een dunne film tussen het vuil en de lak.

Een overzicht van de verschillende coatings:

  SAM SAM/HPC.  STC. STC/HPC    BLINDO/HPC
Levensduur in jaren  2 jaar  4 jaar  4 jaar 6 jaar 6 jaar 
Levensduur in KM.   30.000  60.000  60.000  90.000  100.000

             

Webshop laten maken door Dotsimpel