Lakschade auto Assen, Lakherstel de Detailer Nederland BV
Coating

Coating

 

De Detailer Nederland is een bedrijf dat zich specialiseert in het cosmetisch herstellen van auto's, motoren en andere voertuigen. Tevens zijn wij gespecialiseert in het coaten van auto, de coating is op meerdere mogelijkheden toepasbaar en wij werken daarom altijd met een prijs op aanvraag. Het bedrijf staat bekend om het belang dat het hecht aan de details, vandaar ook de term "detailing". Bij detailing gaat het om de afwerking en de kleine details, waar een normale poetsbeurt niet altijd toereikend is. Het is de kwaliteit die hierbij voorop staat, niet de kwantiteit.

Om deze kwaliteit te waarborgen, werkt de Detailer met gecertificeerde werknemers en maken zij gebruik van de juiste machines en producten. Het is van groot belang dat er per auto wordt gekeken welke combinatie het meest geschikt is. Kennis speelt dan ook een grote rol binnen het detailen en dit is iets waar de Detailer voortdurend in blijft investeren. Het bedrijf heeft niet alleen kennis van de nieuwste technieken, maar ook van de producten die het beste resultaat opleveren.

Bij de Detailer staat de klant centraal en er wordt dan ook goed geluisterd naar de wensen van de klant. Er is aandacht voor zowel de klant als de auto. Detailen is een tijdrovend proces, maar het resultaat is dan ook ongeëvenaard. Het eindresultaat is altijd verbluffend en dit is dan ook waarom de Detailer zo'n goede reputatie heeft opgebouwd.

 

Spotrepair

Spotrepair is een innovatieve en kosteneffectieve oplossing voor kleine lakbeschadigingen aan uw auto. Het is een techniek waarbij alleen het beschadigde deel van de lak wordt gerepareerd, in plaats van het hele paneel opnieuw te spuiten. Dit betekent dat u kunt besparen op kosten en tijd, terwijl u toch een perfecte reparatie krijgt.

Bij spotrepair wordt de beschadigde plek eerst grondig gereinigd en geschuurd om ervoor te zorgen dat de nieuwe lak goed hecht. Vervolgens wordt er een speciale verf aangebracht die perfect matcht met de kleur van uw auto. Na het drogen wordt de lak gepolijst, zodat het eindresultaat er net zo uitziet als de originele lak.

Deze methode is vooral geschikt voor kleine beschadigingen, zoals krassen, deuken en steenslag. Maar het kan ook worden gebruikt voor grotere beschadigingen, zolang deze zich niet op een te groot oppervlak bevinden.

Spotrepair is niet alleen een snelle en betaalbare manier om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien, het is ook beter voor het milieu. Omdat er minder lak nodig is, wordt er minder afval geproduceerd en worden er minder schadelijke stoffen uitgestoten tijdens het spuiten.

Als u op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing voor kleine lakbeschadigingen aan uw auto, dan is spotrepair een uitstekende keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Uw auto in de coating zetten

Bij ons is er een grote passie voor het beschermen van auto's en dit komt voornamelijk voort uit de cursussen die we volgen via onze leveranciers. Het cosmetische aspect van het beschermen van auto's heeft ons gegrepen en we vinden het geweldig om auto's in topstaat te brengen.

Het coaten van uw auto heeft talloze voordelen. Zo zorgt de coating ervoor dat uw auto minder snel vuil wordt dankzij de vuilafstotende werking ervan. Hierdoor krijgt vuil zoals mineralen, vogeluitwerpselen, zand en pekel geen kans om zich aan de lak te hechten. De coating onderbreekt namelijk het statische veld waardoor vuil zich simpelweg minder goed kan hechten. Dit maakt het aanzienlijk makkelijker om uw auto schoon te houden. Er zijn verschillende keramische coatingen van Labocosmetica die wij kunnen toepassen, daarom is het altijd verstandig om langs te komen om samen met een van onze specialisten te kijken welke coating het beste toepasbaar is op het voertuig.

De werkzaamheden die wij verrichten 

Dit is een kleine greep uit onze diensten:

 • check Coaten
 • check Poetsen
 • check Polijsten
 • check Lakcorrecties
 • check Lakbescherming
 • check Cleaning
 • check Verzegelen
 • check Steenslag reparatie
 • check Lederherstel
 • check Glasherstel
 • check Velgenherstel
 • check Blinderen

Contact

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel