de Detailer kan stoeprandschade velg Assen herstellen

Velgherstel

Heeft u een kromme velg of heeft uw stoeprandschade aan een velg? Geen zorgen, wij kunnen schade aan uw velgen dusdanig herstellen dat uw velgen er weer als nieuw uitzien! Als de velg schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld een stoeprand dan is de kans groot dat er ook een afwijking in de velg is ontstaan. Het uitlijnen van de velg behoort tot de mogelijkheden. 

Voor het uitvoeren van velgreparatie zijn tegenwoordig diverse apparaten beschikbaar. Wij hebben in onze werkplaats specialistische apparaten voor het herstellen van velgen. Dit in combinatie met onze productkennis en oog voor detail zorgt ervoor dat wij elke velg weer als nieuw eruit laten zien. Door het vlak frezen van de velg, zal uw velg opnieuw beschermd moeten worden. Dit doen wij met een coating of blanke lak. Naar wens is elke gewenste kleur te spuiten of te poedercoaten. 

Van elk merk zoals bijvoorbeeld BMW, Mercedes, Volkswagen, Porsche, Volvo, Toyota, Honda, Seat, kunnen wij de lichtmetalen of stalen velgen, richten en herstellen van schades. 

Nitromac F24WL

Eigenschappen 

  • Kunnen wij richten tot 24”
  • De Nitromac is voorzien van een krachtige 5 tons Pers
  • De motor heeft speed controle. Dat wil zeggen dat wij de spindel zowel links als rechtsom kunt laten draaien en de snelheid traploos kunnen instellen. Op deze manier kunnen wij aan twee kanten van de machine werken.
  • Met de draaibank kunnen wij de finishing touch geven aan de velg. Dus net nog even dat ene oneffenheidje weghalen, voor een optimaal resultaat.

Specificaties

  • Wij kunnen velgen van een diameter van 10 T/M 24 inch herstellen, tevens kunnen wij nieuwe banden leveren, en ook balanceren zodat u weer veilig en vertrouwd de weg weer op kan.
Stoeprandschade velg Assen

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel