Wagenpark schoon Assen, haal/brengservice, wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer 

   Wagenpark schoon Assen

Wagenpark schoon Assen

Uw wagenpark met abonnement dus elke maand representatief onderweg?

 

Uw wagenpark schoon in Assen, elke maand / kwartaal een representatief wagenpark?

Heeft u een bedrijf met meerdere (lease) auto’s of bedrijfswagens die u elke maand of elk kwartaal schoon en representatief op de weg wilt laten rijden? Kies dan een wagenpark abonnement. Uit onderzoek is gebleken dat bij een schone auto de reclame en bestikkering eerder wordt gezien en dus onthouden dan een auto die niet represenatief op de weg rijdt. Hiermee wekt u meer vertrouwen bij een potentiële afnemer, waardoor u omzet eerder zal stijgen. Door het systematisch schoon houden van uw wagenpark blijven uw bedrijfswagens meer waardevast, daardoor zal ook de restwaarde bij bijvoorbeeld een leaseauto hoger zijn bij inlevering dan van een niet schone auto. Tevens is gebleken dat een schone bedrijfsauto vaker een schone auto blijft!

De ene werknemer is natuurlijk de andere niet. Heeft u rokende, etende, rommelige of chaotische werknemers in uw bedrijfsauto rijden, dan kunnen wij hiervoor een passende offerte maken. Een schone (lease) auto zorgt namelijk voor rust en regelmaat bij u werknemers en werkt daarmee omzet verhogend.

Wij maken voor u een offerte op maat!            

 

Gecertificeerde stoom-extractie reinigers!

Bacterieël en steriel reinigen van uw bedrijfswagens behoort tot de mogelijkheden. Dit dankzij onze gecertificeerde stoom-extractie reinigers en onze producten. Autobekleding reinigen door diepstomen in combinatie met onze reinigingsproducten is de beste manier om uw bekleding vlekvrij te krijgen. Alle kleuren autobekleding kunnen wij reinigen en neem dan gelijk de rest van uw interieur mee! Het kunstof poetsen zorgt voor een strak en schoon interieur. Dankzij onze producten wordt uw ( verweerde ) bekleding weer in nieuwstaat gebracht.

Wagenparkbeheer abonnement 

Wilt u uw auto's representatief voor de deur hebben staan? Maak dan gebruik van onze wagenparkbeheerservice d.m.v. een wagenpark abonnement.

Wagenparkbeheer
De Detailer Nederland kan op aanvraag meerdere wagenparken beheren, dit is inclusief onze haal- en brengservice. Hiermee bespaart u een hoop tijd en uw bedrijswagens rijden weer netjes op de weg!

Afname wagenparkbeheer
Het minimale aantal voor een wagenparkbeheer bedraagt vier kentekens. Deze zullen dan elke drie maanden gewassen en gereinigd worden.

Wagenpark schoon Assen
keyboard_arrow_right Bekijk prijslijst

Contact

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel