Prijzen Detailen Assen, polijsten, coaten, reinigen, wassen

PRIJSLIJST

Prijzen Detailen Assen

 Abonnement Per jaar

STAGE  10

Wij verzorgen met haal en brengservice 10x per jaar uw auto, dit bestaat uit het wassen van buiten, interieur stofzuigen, kunststoffen afnemen en binnenkant ramen streeploos schoonmaken.

 

€ 395

STAGE 17

Wij verzorgen met haal en brengservice 17x per jaar uw auto, dit bestaat uit het wassen van buiten, interieur stofzuigen, kunststoffen afnemen en binnenkant ramen streeploos schoonmaken.

 

€ 600

STAGE 24

Wij verzorgen met haal en brengservice 24x per jaar uw auto, dit bestaat uit het wassen van buiten, interieur stofzuigen, kunststoffen afnemen en binnenkant ramen streeploos schoonmaken.

 

€ 850

WAGENPARKBEHEER

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wagenpark, wij onderhouden voor veel ondernemers de lease/bedrijfswagens. Dit kan maandelijks of per kwartaal. Altijd representatief de weg op werkt positief naar uw vaste of potentiele klanten. 

 

 

Neem contact op
HONDENHAREN + 25%

In combinatie met een abonnement krijgt u 10% korting op een extra service, denk hierbij aan bekleding reinigen, polijsten of een coating.

 

Eenmalige afname diensten 

 

Losse afname

Per keer

Auto in showroomstaat
Auto wassen van buiten, interieur stofzuigen, kunststoffen afnemen en binnenkant ramen, (geen polijstwerk, of intensieve reiniging bekleding zie hiervoor het kopje Interieur en Polijsten)

 

€ 150

Interieur en bekleding reinigen
Het interieur wordt gereinigd doormiddel van leder -of  textielreiniger in combinatie met stoom en/of extractie

 

€ 300

Polijsten
Auto van buitenkant in nieuwstaat brengen, dit kan zijn het verwijderen van waskrassen of steenslagen. Ook kleine tot middelgrote krassen door een ongelukje of sleutels kunnen wij keurig netjes herstellen en behoed u voor een schademelding.

 

 vanaf € 450

COATINGS/WAX/SEALANT

Een Coating / Wax of Sealant is vrijwel altijd in combinatie met polijsten. Het voertuig moet namelijk vrij zijn van krassen, steenslagen, of andere onevenheden. 

vanaf € 850

Prijzen zijn exclusief btw.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel