Auto lakherstel Assen, steenslag schade, reparatie, krassen

Lakcorrectie en steenslag reparatie


Steenslag

Wanneer er kilometers worden gemaakt dan komt er uiteraard veel vuil op uw auto. Opvliegend vuil, wat door onverharde wegen, snelwegen maar ook door het winterweer ontstaat, veroorzaakt schade. Dit vuil kan namelijk op de spiegels, bumpers en de motorkap afketsen en dit kan kleine puntjes veroorzaken. De kleine puntjes die er dan ontstaan noemen we steenslag. Als dit niet tijdig wordt behandeld, kan op die plekken oxidatie ontstaan, waardoor de lak uiteindelijk open zal scheuren. Het gevolg is in de meeste gevallen roestvorming en lakschade. Hoe langer je de steenslag in de lak of de ruiten laat zitten, hoe groter de schade op den duur kan worden. Het is dus slim om steenslag te repareren zodra je het opmerkt.

Krassen vullen

Krassen op de lak van uw auto, dat is natuurlijk erg vervelend. Of je nu net een nieuwe auto hebt en dit is uw allereerste beschadiging, of het gebeurt bij uw auto van een paar jaar jaar oud, een beschadigingen is vervelend. Wij kunnen in veel gevallen de uitkomst bieden voordat u aan een schadehersteller denkt. Om een diepe kras goed aan te kunnen pakken heb je diverse middelen nodig; diverse soorten schuurpapier om de ondergrond klaar te maken voor behandeling, een ontvetter en microvezeldoek, een primer of filler, een spuitbus of lakstift met de juiste kleur autolaken eventueel een blanke lak. 

 

Vogeluitwerpselen 

Kent u de welbekende vogelpoep op de autolak, door uv straling trekt het amoniac in de lak, en blijft een zichtbare plek ontstaan. De uitwerpselen van vogels heeft enorm effect op de lak van een voertuig, daarom raden wij altijd een lakbescheming aan voor de auto.

Vraag vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden om uw auto weer steenslag, kras en vogeluitwerpselvrij te krijgen.

Auto lakherstel Assen

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel