auto wrappen Assen, blinderen, ppf-folie, 3M, Avery

Wrappen, PPF en blinderen

Auto wrappen Assen

 

Wrappen

Uw auto volledig wrappen in één of meerdere kleuren? Alles is mogelijk met folie. De folie die wij gebruiken zijn de 3M en Avery folies. Wanneer de wrap goed beschermt wordt en handgewassen onderhouden is, zal die gegarandeerd 3 jaar of 50.000 km meegaan, wat er ook eerst komt. Binnen die periode is er ook een garantie op verwijdering zonder schade.

Blinderen

Het blinderen wordt gedaan doormiddel van een donkere folie, dit doen we door de folie aan de binnenzijde van de ramen te plakken. De folie bestaat uit verschillende gradatie. Het wordt ook wel privacyglas genoemd, je kan wel van binnen naar buiten kijken maar andersom is het lastig te zien. Er zitten wel regels aan vanuit de overheid en RDW keuring. De voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten moeten minimaal 55% van het licht doorlaten. De achterzijruiten en de achterruit mogen een lagere lichtdoorlatendheid hebben als de auto links en rechts een buitenspiegel heeft.

PPF-Folie

Uw auto in de volledige bescherming? PPF is een doorzichtige Polyurethane beschermfolie voor auto’s, die kan worden aangebracht over uw auto of over onderdelen van de auto. Door middel van een PPF-folie beschermt u uw autolak voor een duur van tenminste vier jaar. Het optimale resultaat is door middel van een chemische resistente coating. Zo beschermt u uw voertuig tegen krassen, deukjes, steenslag, vogeluitwerpselen, saharazand, industriestof of andere risico’s. Voor het volledig of gedeeltelijk beschermen van auto’s, motoren, campers, boten of andere voertuigen kunt u bij ons terecht!

Wassen

Gaat u uw auto wassen, gebruik dan altijd synthetische autowas in combinatie met een schone microvezeldoek. Gebruik geen natuurlijke autowas of gekleurde autowas. Zit er verontreiniging, zoals vogeluitwerpeselen of insecten op uw voertuig, was deze er dan zo snel mogelijk af! Laat je dit voor een langere tijd op de folie zitten, dan kunnen er namelijk vlekken ontstaan.

 

Auto wrappen Assen

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel