Lakschade auto Assen, Lakherstel de Detailer Nederland BV
Lakschade auto Assen

de Detailer Nederland

Lakschade auto Assen

De Detailer Nederland is een bedrijf dat zich specialiseert in het cosmetisch herstellen van auto's, motoren en andere voertuigen. Het bedrijf staat bekend om het belang dat het hecht aan de details, vandaar ook de term "detailing". Bij detailing gaat het om de afwerking en de kleine details, waar een normale poetsbeurt niet altijd toereikend is. Het is de kwaliteit die hierbij voorop staat, niet de kwantiteit.

Om deze kwaliteit te waarborgen, werkt de Detailer met gecertificeerde werknemers en maken zij gebruik van de juiste machines en producten. Het is van groot belang dat er per auto wordt gekeken welke combinatie het meest geschikt is. Kennis speelt dan ook een grote rol binnen het detailen en dit is iets waar de Detailer voortdurend in blijft investeren. Het bedrijf heeft niet alleen kennis van de nieuwste technieken, maar ook van de producten die het beste resultaat opleveren.

Bij de Detailer staat de klant centraal en er wordt dan ook goed geluisterd naar de wensen van de klant. Er is aandacht voor zowel de klant als de auto. Detailen is een tijdrovend proces, maar het resultaat is dan ook ongeëvenaard. Het eindresultaat is altijd verbluffend en dit is dan ook waarom de Detailer zo'n goede reputatie heeft opgebouwd.

 

Spotrepair

Spotrepair is een innovatieve en kosteneffectieve oplossing voor kleine lakbeschadigingen aan uw auto. Het is een techniek waarbij alleen het beschadigde deel van de lak wordt gerepareerd, in plaats van het hele paneel opnieuw te spuiten. Dit betekent dat u kunt besparen op kosten en tijd, terwijl u toch een perfecte reparatie krijgt.

Bij spotrepair wordt de beschadigde plek eerst grondig gereinigd en geschuurd om ervoor te zorgen dat de nieuwe lak goed hecht. Vervolgens wordt er een speciale verf aangebracht die perfect matcht met de kleur van uw auto. Na het drogen wordt de lak gepolijst, zodat het eindresultaat er net zo uitziet als de originele lak.

Deze methode is vooral geschikt voor kleine beschadigingen, zoals krassen, deuken en steenslag. Maar het kan ook worden gebruikt voor grotere beschadigingen, zolang deze zich niet op een te groot oppervlak bevinden.

Spotrepair is niet alleen een snelle en betaalbare manier om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien, het is ook beter voor het milieu. Omdat er minder lak nodig is, wordt er minder afval geproduceerd en worden er minder schadelijke stoffen uitgestoten tijdens het spuiten.

Als u op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing voor kleine lakbeschadigingen aan uw auto, dan is spotrepair een uitstekende keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Uw auto in nieuwstaat brengen

Bij ons is er een grote passie voor het beschermen van auto's en dit komt voornamelijk voort uit de cursussen die we volgen via onze leveranciers. Het cosmetische aspect van het beschermen van auto's heeft ons gegrepen en we vinden het geweldig om auto's in topstaat te brengen. Om dit te bereiken maken we gebruik van verschillende technieken zoals het aanbrengen van een coating, wrappen of PPF folie om de lak langdurig te beschermen.

Het coaten van uw auto heeft talloze voordelen. Zo zorgt de coating ervoor dat uw auto minder snel vuil wordt dankzij de vuilafstotende werking ervan. Hierdoor krijgt vuil zoals mineralen, vogeluitwerpselen, zand en pekel geen kans om zich aan de lak te hechten. De coating onderbreekt namelijk het statische veld waardoor vuil zich simpelweg minder goed kan hechten. Dit maakt het aanzienlijk makkelijker om uw auto schoon te houden.

De werkzaamheden die wij verrichten 

Dit is een kleine greep uit onze diensten:

 • check Coaten
 • check Poetsen
 • check Polijsten
 • check Lakcorrecties
 • check Lakbescherming
 • check Cleaning
 • check Verzegelen
 • check Steenslag reparatie
 • check Lederherstel
 • check Glasherstel
 • check Velgenherstel
 • check Tuning
 • check Wrappen
 • check Blinderen
 • check PPF 
Lakschade auto Assen

Contact

Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Webshop laten maken door Dotsimpel