Wie zijn wij

Ons bedrijf de Detailer in Assen

De Detailer Assen weet dat de auto een belangrijk onderdeel van ons dagelijks bestaan is, van woon-werkverkeer tot het halen en brengen van onze kinderen. Voor velen is de auto het paradepaardje op de oprit, en mag uw auto door de hele buurt gezien worden! Vanwege ons drukke bestaan schiet het wassen en het schoonhouden van de auto er vaak bij in. Wij hebben abonnementsvormen inclusief haal- en brengservice, vanaf uw huis of vanaf uw werk halen wij uw auto op en zorgen dat deze weer spik en span bij uw thuis afgeleverd wordt. 

Door de cursussen die via onze leveranciers gevolgd worden is er nog meer affiniteit met de cosmetische kant, namelijk de bescherming van uw auto. Bij de Detailer worden wij enthousiast van auto's in "showroom" staat brengen. Dit kan door middel van een coating, uw auto ziet er weer als nieuw uit.

Wilt u ook uw auto, bedrijfswagen, leaseauto of complete wagenpark als nieuw?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere info en uitleg.

 

De Detailer Assen
De Detailer Assen

Leon Meijer

Passie en interesse in detailen van motorvoertuigen

Mijn naam is Leon Meijer en ik kom uit Assen. Door passie en interesse in auto’s heb ik mij vier jaar geleden laten scholen tot autotechnicus op het TT instituut te Assen. Omdat ik tijdens mijn werkervaring als autotechnicus veel met auto’s bezig was, kwam ik er snel achter dat mijn interesse veel meer ging naar de cosmetische kant van auto’s. Mijn interesse is overgegaan naar passie, dit zul je blijven zien in het resulataat. Mijn droom was altijd om een eigen zaak te openen en dat heb ik in 2021 kunnen realiseren.

Gecertificeerd personeel

Vanaf de start van mijn eerste zaak heb ik alle mogelijke cursussen gevolgd op het gebied van detailen. Dit om kennis op te bouwen voor een nog mooier en beter eindresulaat. Bij mij draait alles om perfectie en ik wil dit graag laten zien en ervaren aan de klant. Om dit te blijven doen zal ik jaarlijks alle nieuwe ontwikkelingen en cursussen volgen binnen het detailen. Ook wij gaan mee met de tijd en innovatie.

 

 

Berrie Burgler

Beste lezer van onze mooie website, bedankt voor uw interesse in de Detailer Nederland. 
Mijn naam is Berrie Burgler, ik ben sinds juni ’22 mede-eigenaar van dit prachtige bedrijf. Ik ben een geboren ondernemer die vanuit de bouwwereld zijn ervaring heeft opgedaan op basis van de gehele commercie van een organisatie. De bouwwereld heb ik achter mij gelaten en ben ik overgestapt naar iets wat mij altijd geïnteresseerd heeft: De auto, een onderdeel van ieders bestaan waar ook iedereen op zijn eigen manier van geniet. Een paradeplaatje of gewoon een vervoersmiddel bijna iedereen maakt op een bepaalde manier gebruik van dit vervoermiddel en een ieder gaat daarmee om op zijn eigen manier. Van een boodschappenauto tot sportscar, van leaseauto tot een supercar, voor ons is elk voertuig een nieuwe uitdaging en daar werken wij met veel liefde en passie aan. 

Hopend op een schone samenwerking en graag tot ziens...

 

 

 

 

De Detailer Assen

Werkzaamheden

Naast auto’s richten wij ons ook op motoren, campers, caravans en boten. Wij kunnen uw juweeltje weer in topstaat brengen!
Hierin wil ik u graag van dienst zijn en kijk ik uit naar een schone samenwerking…

Bekijk werkzaamheden
Contact
Webshop laten maken door Dotsimpel